Back to the list

Pevné tělo do plavek? Beautylizer zeštíhlí až o 9 centimetrů

Používejte naše produkty v pohodlí domova

Beautylizer je speciální přístroj, který pomocí svého válečku osázeného kuličkami zpevní pokožku, vyhladí celulitidu, bezbolestně zničí tukové buňky, čímž tělo zeštíhlí, ale má také push-up efekt, a dokonce i tonizuje žíly.

 

Na jakém principu pracuje?

 

Beautylizer je založen na neinvazivní rotačně-vibrační kompresní technologii s nastavitelnou frekvencí, která se vždy přizpůsobí potřebám konkrétního klienta. Vibrační vlny vytvářejí efekt buněčného procvičování, aktivují kolagen a posilují elastin, čímž zlepšují kvalitu pokožky, tedy zvyšují její pevnost a pružnost a redukují celulitidu, a to hned po první návštěvě.

Vibrace vytvářejí rotující kuličky vyrobené z přírodního silikonu, které zároveň působí na lymfatický systém a zvyšují lymfatický odtok. Vibrace zároveň působí na uvolňování odolného tuku. Síla těchto kuliček se dá přirovnat k 72 prstům šikovného maséra. Existují přitom tři typy kuliček s různou tvrdostí. Mechanické působení je ještě podpořeno infračerveným světlem 6 LED-diod nacházejících se v aplikátoru. Toto světlo má blahodárný účinek na stav a vzhled pokožky, vynikající čisticí a imunostimulační vlastnosti.

Díky spojení těchto technologií přináší Beautylizer skvělé účinky, které klienti dokonce přirovnávají k efektu liposukce, a to bez komplikací, jako je poškození cévního systému, stažení pokožky, tvorba modřin či pocitu pálení, jež se objevují u jiných zeštíhlujících metod.

 

Co všechno Beautylizer umí?

 

Redukuje celulitidu, má push-up efekt, zeštíhlí tělo v objemu až o 9 centimetrů, tonizuje žíly, mechanicky stimuluje přirozenou barvu pokožky. Přitom ale nemá žádné vedlejší účinky, je zcela neinvazivní, ošetření je bezbolestné a nedochází při něm k natahování kůže.

 

Jak to probíhá?

 

Jedno ošetření trvá zhruba hodinu a probíhá ve třech fázích. Tou první je lymfodrenáž na 20 až 30 minut, která pracuje s nízkým přítlakem. Beautylizer tu vytváří rytmické pulzní působení ve směru rotujícího válce. Stimuluje lymfatický systém a připravuje tělo na vibro-kompresní masáž využívající střední a velký přítlak.

Ta přichází v druhé fázi a trvá asi 30 minut. Díky rotačně-vibrační kompresi využívá technologie Beautylizeru svaly jako aktivní odpor, což zajištuje kompresi odolných oblastí tukových polštárků, jejich redukci a snížení výskytu celulitidy. Šachovnicové rozmístění kuliček ve válci napomáhá vyvíjení správného tlaku, napnutí tkáně a zlepšení krevního oběhu.

Závěrečných 10 minut patří relaxaci. Během ní se pulzní a rytmické působení aplikuje na oblast krku, ramen a chodidel, čímž se tělo uvolní, ale zároveň se opět podpoří činnost lymfy.

Platba online
Doprava zdarma nad 7000 Kč
Innea maska zdarma (nákup nad 5000 Kč)
Vzorky zdarma k objednávce
Telefonická podpora